Fürdőszoba bútor

Fürdőszoba bútor

A tökéletes fürdőszoba bútorok egyszerre praktikusak és stílusosak. Nem csupán tároló helyet biztosítanak, hanem a lakás többi részéhez hasonlóan, a helyiség teljes arculatát is meghatározzák. Célunk olyan magas minőségű, funkcionális bútorok tervezése,( vagy…kínálatunkban olyan magas minőségű, funkcionális bútorokat találsz) amelyek maximális tárolókapacitást nyújtanak a törölközőktől a piperecikkeken át minden fürdőszobai kiegészítőnek. Emellett megjelenésükben lehetővé teszik, hogy beilleszkedjenek a fürdőszoba megjelenésébe, akár modern minimalista, klasszikus vagy épp vintage stílusról beszélünk. A megfelelő anyagok és a vízálló bevonat biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. Legyen szó mosdószekrényről, polcról vagy fürdőszoba szekrényről, minőségi, stílusos és praktikus design bútoraink hozzájárulnak egy rendezett, igényes és esztétikus fürdőszoba kialakításához.

Kád hátfal

A kád hátfalak tökéletes választást jelentenek a kád környékének stílusos és praktikus burkolására. Amellett, hogy megóvják a falakat a nedvességtől, kreatív dekorációs elemként is szolgálnak. Ugyanakkor könnyen tisztíthatóak és fenntarthatóak, így hosszú távon is megőrzik frissességüket és esztétikai vonzerejüket.

Zuhanyajtó és kád hátfal
Tükör és nyomtatott üveg

Tükör

Mi is lehetne fontosabb a fürdőszobában, mint a tükör, hiszen a napi rutin része, hogy belenézünk fésülködés, sminkelés vagy borotválkozás közben. Ezért egy megfelelő méretű, formájú és minőségű tükör elengedhetetlen része a helyiségnek. Azért, hogy tökéletesen illeszkedjen, bármilyen egyedi méretben beszabott és kérésedre világítással vagy tükörfűtéssel ellátott darabok kerülnek beszerelésre.

Kád paraván

A kád paraván elsődleges célja a funkció. De emellett miért ne lehetne ezen felül látványelem is? Ha egyszerre használod a kádat zuhanyzóként is, a kádparaván megvédi a fürdőszobád a kifröcskölő víztől, mellette pedig a fürdőszoba stílusához illeszkedő esztétikus dekorációként is szolgál.

Kádparaván
Egész falas üvegdekoráció

Egész falas üvegburkolat

Egész falas üvegburkolat gyakorlatilag bárhová kerülhet a fürdőszobába. Célja lehet funkcionális, ha szeretnél egy nagyobb, könnyen tisztítható falfelületet, de lehet esztétikai szerepe is, az, hogy a kép illeszkedjen a teljes megjelenéshez……támogassa az összképet. Egész falas üvegburkolat felkerülhet bárhova és bármilyen falfelületre dekorációs céllal.

Kiegészítő üvegburkolat

Ezek az üvegburkolatok elsődleges célja a dekoráció. Felkerülhetnek kombinálva a csempével, de lehetnek egy főtéma pl. az kád vagy zuhany hátfal folytatásai – illeszkedhetnek hozzá. Összkép és harmónia.

Kiegészítő üvegdekoráció fürdőszobába