Fürdőszoba bútor

A tökéletes fürdőszoba bútorok egyszerre praktikusak és stílusosak. Nem csupán tároló helyet biztosítanak, hanem a lakás többi részéhez hasonlóan, a helyiség teljes arculatát is meghatározzák. Célunk olyan magas minőségű, funkcionális bútorok tervezése,( vagy…kínálatunkban olyan magas minőségű, funkcionális bútorokat találsz) amelyek maximális tárolókapacitást nyújtanak a törölközőktől a piperecikkeken át minden fürdőszobai kiegészítőnek. Emellett megjelenésükben lehetővé teszik, hogy beilleszkedjenek a fürdőszoba megjelenésébe, akár modern minimalista, klasszikus vagy épp vintage stílusról beszélünk. A megfelelő anyagok és a vízálló bevonat biztosítja a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot. Legyen szó mosdószekrényről, polcról vagy fürdőszoba szekrényről, minőségi, stílusos és praktikus design bútoraink hozzájárulnak egy rendezett, igényes és esztétikus fürdőszoba kialakításához.

Kád hátfal

A kád hátfalak tökéletes választást jelentenek a kád környékének stílusos és praktikus burkolására. Amellett, hogy megóvják a falakat a nedvességtől, kreatív dekorációs elemként is szolgálnak. Ugyanakkor könnyen tisztíthatóak és fenntarthatóak, így hosszú távon is megőrzik frissességüket és esztétikai vonzerejüket.

Tükör

Mi is lehetne fontosabb a fürdőszobában, mint a tükör, hiszen a napi rutin része, hogy belenézünk fésülködés, sminkelés vagy borotválkozás közben. Ezért egy megfelelő méretű, formájú és minőségű tükör elengedhetetlen része a helyiségnek. Azért, hogy tökéletesen illeszkedjen, bármilyen egyedi méretben beszabott és kérésedre világítással vagy tükörfűtéssel ellátott darabok kerülnek beszerelésre.

Kád paraván

A kád paraván elsődleges célja a funkció. De emellett miért ne lehetne ezen felül látványelem is? Ha egyszerre használod a kádat zuhanyzóként is, a kádparaván megvédi a fürdőszobád a kifröcskölő víztől, mellette pedig a fürdőszoba stílusához illeszkedő esztétikus dekorációként is szolgál.

Egész falas üvegburkolat

Egész falas üvegburkolat gyakorlatilag bárhová kerülhet a fürdőszobába. Célja lehet funkcionális, ha szeretnél egy nagyobb, könnyen tisztítható falfelületet, de lehet esztétikai szerepe is, az, hogy a kép illeszkedjen a teljes megjelenéshez……támogassa az összképet. Egész falas üvegburkolat felkerülhet bárhova és bármilyen falfelületre dekorációs céllal.

Kiegészítő üvegburkolat

Ezek az üvegburkolatok elsődleges célja a dekoráció. Felkerülhetnek kombinálva a csempével, de lehetnek egy főtéma pl. az kád vagy zuhany hátfal folytatásai – illeszkedhetnek hozzá. Összkép és harmónia.