Egyedi zuhany hátfal edzett üvegből

Modern megoldások, személyre szabott megjelenés

A fürdőszobai üveghátfalak, különösen a zuhany hátfal, az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek, mivel modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a helyiségnek. Gyártásuk egyedi méretben történik, a kép UV nyomtatás segítségével kerül közvetlenül az üveg felületére. A tökéletes képválasztásban igény szerint 3D látványtervekkel segítünk.

Az üveghátfalak sok előnnyel rendelkeznek: exkluzív megjelenés, modern hatás, az üveg fényvisszaverő képességének és egy jó képválasztásnak köszönhetően a kis fürdőszobákat is tágíthatják optikailag, az üveg tartós anyag, a tisztán tartása könnyű, ráadásul nem hajlamos a nedvesség okozta károkra, mint például a penészesedés vagy a duzzadás.

Zuhany hátfal
Zuhany hátfal
Természet ihlette dizájn

A természet egyre inkább jelen van élettereinkben. Ez azonban nem csak az anyaghasználatban, hanem a dekorációban is megmutatkozhat. Különösen olyan helyiségben, ahol gyakori a nedvesség, a gőz, és a magas páratartalom.

Az üveg tökéletesen használható alapanyag a fürdőszobában, az általunk alkalmazott nyomtatási eljárás pedig ilyen környezetben is tartós zuhany hátfalakat eredményez. A kérdés így igazából nem is az szokott lenni, hogy hogyan lehet kivitelezni, sokkal inkább az, hogy mit nyomtassunk az üvegre.

Ha fürdőszoba, akkor víz. Talán a helyiség funkciója miatt, talán másért, de a legkedveltebb témakör a víz: vízesés, folyók, tavak, tengerek.

Legfontosabb terméktulajdonságok

6mm edzett üveg

A 6mm vastag edzett üveg ütéstűrő képességének köszönhetően maximális biztonságot jelent zuhany hátfalként történő felhasználás esetén. Hőálló, könnyen tisztítható felület.

Közvetlen UV nyomtatás

Nincs hő hatására elváló fólia, vagy elázó papír. Az üveg belső felét közvetlenül nyomtatjuk, így a napi használat során a nyomtatás nem tud sérülni.

Egyedi méret

Az üvegpanel akkora lesz, amekkorára szükség van. Ez különösen előnyös, ha épített zuhanykabinod van, hiszen a termék egyedi méretre gyártható.

Egyedi grafika

A digitális nyomtatásnak köszönhetően bármilyen kép választható az üvegre. Igény esetén 3D látványtervekkel segítünk képet választani.

Praktikus dizájn kreatív megoldásokkal

A nyomtatással dekorált zuhany hátfalak kifejezik személyes stílusodat és egyéni karaktert kölcsönöznek fürdőszobádnak. Különleges minták, színek és textúrák segítségével egyedivé varázsolják a helyiséget, emellett nagy előnyük, hogy tartósak és könnyen tisztíthatóak. Legyen a fürdőszobád modern, klasszikus vagy épp minimalista, az üvegek bármelyik stílusba beilleszkednek. A nyomtatott zuhany hátfal a praktikum és az esztétikum egyedülálló kombinációja, ami fürdőszobádat stílusos és vonzó hellyé varázsolja.

Zuhany hátfal referenciák

Inspirálódj! Referencia munkáink segítségével szeretnénk megmutatni, hogy a lehetőség határtalan és lenyűgözően sokszínű.

Itt kérhetsz ajánlatot

Az űrlap segítségével fürdőszobai üveghátfalra kérhetsz ajánlatot.

Szélesség: az üveghátfal szélessége (L alak esetén a két szélesség összege)

Magasság: az üveghátfal magassága (L alak esetén is csak egyszer kell számítani a magasságot)

Kivágások: furatok a szerelvényeknek (hideg-, meleg víz, esőztető, stb)

Az ajánlatot legkésőbb a következő munkanapon küldjük.